Reizende spijzen - Mobiel Wok Kraam

Wilt u uw privé- of bedrijfsfeest écht dat tikkeltje meer geven? Vergeet dan de standaardcatering en kies voor het unieke showcookingconcept van De Wokmobiel uit Antwerpen (Grobbendonk). Niet alleen garanderen wij met onze rijdende wokkeuken vier uur lang de nodige ambiance met onze showcooking, ook culinair staan wij borg voor een unieke ervaring. Wij werken als traiteur en u kan ons altijd reserveren. Voor bedrijven hebben wij ook het concept van Wok Lunch

 

Dynamisch diner

Iedere gast stelt zelf zijn bord samen aan De Wokmobiel, en komt zoveel terug als hij of zij wil, een lekkere wok à volonté dus! Ons concept is de ideale formule voor wie zorgeloos wil feesten. Geen keukenstress, geen bergen afwas of chaos bij het opruimen. De oosterse keuken staat niet toevallig voor ‘zen’! En wees gerust: dankzij onze jarenlange ervaring leiden wij het eetfestijn in goede banen – of beter: magen.

 

Heel gemakkelijk

Nog een voordeel van ons concept? Als organisator moet u zelf niets doen. U zorgt voor de gasten en de drank, wij doen de rest. We hebben alleen plaats nodig voor onze zes meter lange aanhangwagen, en twee stopcontacten.

Wist u dat wij ook vaste standplaatsen hebben? U vindt ons het hele jaar aan Kessel-station (dinsdag), aan De Troon in Grobbendonk (woensdag) en aan de Noorderwijkse ring (donderdag). Telkens van 15.30 tot 19 uur.

 

Interesse? Contacteer ons dan vrijblijvend!

Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden